Een uniek vakantiehuis met jacuzzi, privacy, rust en zeezicht, Puntagorda, La Palma, Canarische Eilanden Finca La Higuera
Een uniek vakantiehuis met jacuzzi, privacy, rust en zeezicht
Puntagorda, La Palma, Canarische Eilanden
www.fincalahiguera-lapalma.com
 

 
 
  
 Commentaar van gasten.
 We zijn vanmorgen vertrokken van Finca la higuerra. We hebben het goed gehad in het huis van Raul. De rust en het mooie uitzicht en niet te vergeten de jacuzzi, hebben we erg gewaardeerd.
Wel een punt is de hitte in de slaapkamer. We hebben buiten geslapen met de bedbank in de buitenkeuken.
Hartelijk bedankt voor de strandlakens, helaas konden we ze niet schoon terug geven.
Bedankt voor alles! En Raul ook.
 
Reactie: Het was inderdaad een aantal dagen erg warm tijdens jullie verblijf. Er komt airco in de slaapkamer.
 
  
 We hebben echt een heerlijke tijd gehad, goede wifi en elke morgen buiten ontbijten en 's avonds genieten van de zonsondergang, waarna het meestal snel afkoelde (feb.2017). Binnen is het dan verrassend zeer aangenaam als je de deuren ook meteen sluit wanneer de zon onder is en er toch een windje is.
De buitenkeuken met afdak was ook ideaal. En pizzaoven een topper (we hebben zelf wel ervaring met het stoken van zo´n oven, dus dan lukt het ook).
De barbeque hebben we niet eens gebruikt, maar je zit er behoorlijk beschut en warm.
We hebben 2x vanuit La Higuera de onverwacht prachtige wandeling naar de mercredillo gemaakt.
Eerst klein stukje over de weg, waar je amper verkeer tegenkomt en dan de aangegeven route oppikken en volgen. Prachtig en veel bloemen onderweg.
Bedank Raúl ook dat we zn mooie huisje mochten gebruiken.
 
  
 We vermaken ons prima, ´s morgens ontbijten in het zonnetje; overdag wandelen of dingen bekijken, boodschappen etc en aan het eind van de middag hier genieten van het mooie uitzicht en de laatste zon, eten, puzzelen, lezen of film kijken.
Ook binnen is het zeer aangenaam. We genieten weer volop.
 
  
 Even terug naar de oertijd! Maar wel met alle moderne gemakken.
Afgelopen kerstvakantie doorgebracht in een heuse grotwoning! Een prachtige ervaring en zeker aan te bevelen.
Het woongedeelte is echt in de grot, met als wanden de natuurlijke rots. Keuken, slaapkamer en sanitair is wel "gebouwd" en prima afgewerkt.
De totale woonoppervlakte is ronduit groots: door de aparte combinatie van grot en bouw is er een enorm aantal vierkante meters beschikbaar.
Achter in het woongedeelte is de wijn aan het rijpen.
Wat ook opvallend is, is het licht, de frisse lucht en de constante, prettige temperatuur. Bij aankomst in de avond in december dacht ik echt dat er een kacheltje stond te branden, zo aangenaam!
De woning is voorzien van werkelijk van alles. ´t Is even zoeken, maar zelfs pleisters en feesthoedjes zijn voorhanden.
En dan het buiten-gebeuren: perfect! Een prima buitenkeuken met openhaard, overal proostplekjes, zodat een combinatie van in/uit de zon/wind altijd wel gemaakt kan worden.
De grotwoning is gelegen in splendid isolation: rondom wijngaarden en (verlaten) akkers, schitterend uitzicht op zee en de bergen en toch uitstekend te bereiken via een goed verharde weg.
Met een prachtige wandeling is het "centrum" van Puntagorda in drie kwartier te bereiken.
Een perfect plekje om de drukte en hectiek van Nederland achter je te laten en de rust, stilte en schoonheid van La Palma heel direct te ervaren. De niet-te-evenaren sterrenhemel is wel de supertroef van deze locatie: ronduit immens!
HB - eerste gast bij Finca La Higuera in december 2015.
 
  
 Verblijf van 29-1-2016 tot en met 15-2-2016.
Het is een fijn en zeer ruim huis, gezellig en comfortabel, licht en frisse lucht. Grote eettafel en een goede bank.
Slaapkamer met een groot 2-persoons bed.
's Avonds binnen lekker warm.
Fenomenaal uitzicht vanaf het grote terras en een zeer ruime buitenkeuken met oven, waar je ook in de buitenkeuken een lekker vuurtje kunt stoken bij de frissere avonden.
We hebben er van genoten! Een aanrader!
 
  
 Just a quick note to say thank you very much for all your help with the booking of La Higuera and for all the local information (still useful even though this was our sixth visit!).
We really liked Rauls Finca perhaps you could let us know if he plans to rent it again next year as we would be keen to return! Thanks again.
Reaction: Yes, Finca La Higuera will be rented in the future. And with a whirlpool and new terrace!
 
  
 I should just like to say that the house was excellent, it combined both simplicity, beauty and spaciousness to a very high standard.
Both inside and outside spaces were really enjoyable.
The location of the house overlooking the sea from the west was superb, particularly at sunset. We had a very enjoyable time.
Please thank Raúl again from us.
 
  

 

Terug naar de Finca La Higuera website.
Website design:   Isla de La PalmaLa Palma, Canarische EilandenCopyright © 2018 Isla de La Palma